Ostoskori

ZUBE kasvohöyrytin

Uutuus

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Laite sisältää ajastimen, 130º sivusuunnassa ja 60º pystysuunnassa säädettävän varren sekä 360º pyörivän höyrytinpään, varmistaen tarkan höyryn suuntaamisen.


246,45 €
Toimitus 7-10 arkipäivää

Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Zube-höyrytin: ripaus kylpylää kauneussalongissasi!

Digitaalinen kasvohöyrytin tukevalla (5 pyörää) jalustalla, joka pehmentää kuollutta ihosolukkoa ja avaa huokoset syvempää puhdistusta varten. Höyryttimellä on runsaat säätö- ja käyttömahdollisuudet! Säätöjä voidaan tehdä sivuttaisuunnassa +/- 140 astetta ja eteen sekä taakse +/- 60 astetta. Lisäksi hoitopää pyörii 360 astetta oman akselinsa ympäri! Varustukseen kuuluu muun muassa ajastin, korkeuden säätö, digitaalinen käyttöpääte, veden määrän seuranta, veden lämmön ylläpitootsonitoiminto ja erillinen öljy- ja esanssisäiliö. Höyry on monipuolinen hoitokeino ihon huokosille poistaen niistä meikkijäämiä ja muita ihon epäpuhtauksia.

Tämä kasvojen höyrytin tarjoaa asiakkaillesi ylellisen kylpyläkokemuksen, auttaa heitä rentoutumaan ja samalla parantamaan ihonsa terveyttä ja ulkonäköä. Modernin muotoilunsa ja edistyneiden ominaisuuksiensa ansiosta Zube-höyrytin on täydellinen valinta kaikille kauneusalan ammattilaisille.

Zube Kasvohöyrytin on tärkeä lisä kaikkiin kauneussalonkeihin, tarjoten asiakkaille kylpylätason kokemuksen, joka edistää rentoutumista ja ihon terveyttä. Se erottuu nykyaikaisella muotoilullaan ja huipputeknologisilla ominaisuuksillaan, tehden siitä ihanteellisen valinnan kauneudenhoitoalan ammattilaisille.

Tekniset Tiedot:

  • Teho: 800 W
  • Taajuus: 50/60 Hz
  • Jännite: 220-240 V
  • Kapasiteetti: 0,7 l
  • Paino: 5,2 kg

Höyrytin tarjoaa jatkuvaa, voimakasta höyryä ja on suunniteltu suorittamaan useita hoitoja ilman usein toistuvaa veden täyttämistä. Siinä on säädettävä korkeus (± 37 cm), vakaa jalusta, jossa on 5 pyörää helpottamaan liikkuvuutta, ja otsonitoiminto ihon puhdistamiseen. Lisäksi se tukee eteerisiä öljyjä räätälöityjä spa-kokemuksia varten.

Laite sisältää ajastimen hoitojen hallintaan, 130º sivusuunnassa ja 60º pystysuunnassa säädettävän varren sekä 360º pyörivän höyrytinpään, varmistaen tarkan höyryn suunnan.

Miksi Valita Zube Kasvohöyrytin? Zube Kasvohöyryttimen valitseminen tarkoittaa huippuluokan kasvohöyryhoitojen tarjoamista, jotka parantavat ihon puhdistusta, ihon detoksifikaatiota ja ihonhoitotuotteiden parempaa imeytymistä. Sen otsoni- ja eteeristen öljyjen toiminnot mahdollistavat räätälöidyt hoidot, vastaten yksilöllisiin asiakastarpeisiin.

Höyryttimen käyttäjäystävällinen muotoilu, liikkuvuus ja tyylikäs ulkonäkö tekevät siitä fiksun sijoituksen.

Tuotteen tiedot
Tuotenumero: H1107
Paino: 5.2 kg