Ostoskori

Väriaine kulmakarvoille ja silmäripsille - grafiitti - 15ml

SIBEL | GTIN: 5412058164569

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Väriaine kulmakarvoille ja silmäripsille vaativaan ammattikäyttöön. Näitä värejä voit myös sekoittaa keskenään.


9,95 €
Toimitus 7-10 arkipäivää

Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Väriaine kulmakarvoille ja silmäripsille vaativaan ammattikäyttöön. Näitä värejä voit myös sekoittaa keskenään. Näin luot jokaiselle asiakkaalle yksilöidyn värin.

KÄYTTÖOHJEET:

Poista rasva silmäripsistä ja kulmakarvoista. Levitä voidetta alaluomille ja aseta sille silmäripsityyny, jonka toiselle puolelle on laitettu voidetta. Tyynyssä ei saa olla taitoksia ja sen tulee sopia hyvin silmäripsien alle. Sitä painaa kevyesti paikalleen. Sekoita voidemaisen tahnaan vähän väriainetta, noin kahden (2) senttimetrin verran ja noin kymmenen tippaa IONI-VÄRIKEHITINTÄ juuri ennen levitystä. Levitä seosta varoen asiakkaan suljetuille silmäripsille värikynällä, kunnes ne ovat täysin peitossa. Levitä tämän jälkeen sama tai kirkkaampaa väriä karvan kasvusuunnassa kulmakarvoille ja vältä tahraamasta ihoa. 10 - 15 minuutin kuluttua (halutun voimakkuuden mukaan). Puhdista kulmakarvat pyyhkien puhtaalla pumpulityynyllä ja puhdista sitten saippualla. Poista tahrat iholta väripoistoaineella mutta vältä koskemasta ihoon silmien ympärille. Irroita silmäripsityynyt ylöspäin vetäen ja poista ylimääräinen väri puhtaalla vedellä ja pumpulityynyllä. Asiakkaalla silmien tulee pysyä täysin kiinni koko levitysvaiheen ajan. Väri säilyy avattuna kuusi viikkoa.

VAROTOIMENPITEET:

Hiusvärit saattavat aiheuttaa vakavia yliherkkyysreaktioita. Lue ja noudata käyttöohjeita. Sisältää P-FENYLEENIDIAMIINIA. Tuote voi aiheittaa allergisen reaktion. Tee testi ennen käyttöä. Jos tuotetta pääsee silmiin, huuhtele välittömästi vedellä. Käytä sopivia hansikkaita.

Pakkaukseen kuuluu levityskynä.

Tuotteen tiedot
Tuotenumero: 266004
Tuotenumero: 5412058164569
Paino: 25 g