Ostoskori

Laaja valikoima tuotteita kauneudenhoitoon ammattilaisille ja kuluttajille!

ALGOTHERM

Suojaava Seerumi 3 in 1 - 30ml


26,95 € 53,90 €
sis. 24 % ALV

Suojaa ihoasi ulkoisilta rasituksilta ja myös digitaaliselta saasteelta – siniseltä valolta, jota meille niin rakkaat laitteet tuottavat.


Määrä
Toimitus 2-4 arkipäivää

Innovatiivista, patentoitua teknologiaa. Erittäin älykäs koostumus, joka sulautuu täydellisesti iholle ja suojaa sitä päivittäisen elämän rasituksilta (oksidatiivinen stressi, väsymys, saasteet). DERMATOLOGISESTI TESTATTU

Sarjan tuotteet sisältävät useita tehokkaita, mutta luonnollisia aineita ja niiden yhdistelmiä, jotka auttavat ihoasi toipumaan nykyelämän tuomista rasituksista. Sarja suojaa ihoasi ennenaikaiselta vanhenemiselta palauttaen sen luonnollisen säteilyn ja kirkkauden.


Tehokkuustestaus Ihon väsymyksen merkkien paraneminen: 

  • Iho on säteilevä: 96 %(1) 
  • Ihon kirkkaus: +42%(2) 
  • Silottava vaikutus: +28%(3) 

Testattu dermatologisessa valvonnassa. Kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle 

(1) Dermatologisen valvonnan alainen käyttötesti, jossa on kliininen pisteytys ihon väsymyksen oireista, 20 vapaaehtoisella, jotka ovat altistuneet digitaaliselle saasteelle (sininen valo) kahdesti päivässä 28 päivän ajan. % vapaaehtoisten tyytyväisyydestä. 

(2) Kosteustesti 10 vapaaehtoisella. 

(3) Käyttötesti dermatologisen valvonnan alaisena, kliinisillä pisteytyksillä ihon väsymyksen oireista, 20 vapaaehtoisella, jotka ovat altistuneet digitaaliselle saasteelle (sininen valo) kahdesti päivässä 28 päivän ajan. % parannus havaittu.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasiMuut vaihtoehdot
Arvostelut (0)
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Tuotenumero: 921410
Tuotenumero: 3273819214105
Paino: 155 g