Ostoskori

Roubloff - Ju.Bilej sivellinsetti #2 - ”Watercolor”

Uutuus
ROUBLOFF | GTIN: 4690559003759

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Tämän setin siveltimet on valmistettu aidoista siperiankärpän karvoista, ja niitä voidaan helposti käyttää vesiväritekniikassa omien ja tekokynsien kanssa.


41,50 €
Toimitus 2-4 arkipäivää

Tuotekuvaus

Kolmen Roubloff JB -siveltimen sarja nro 2 “Watercolor” sopii sekä aloittelijoille että kynsialan ammattilaisille.

Ihanteellinen perussetti kynsien maalaamiseen vesiväritekniikalla. Kolme sivellintä akvarellisuunnittelun perustekniikoihin: levitys, pesu, tasainen varjostus. Tämä lyhyt pyöreä sivellin sopii hienoimpien viivojen ja monogrammien piirtämiseen. Käsin käsitellyn siveltimen pino kerätään erityisellä tekniikalla, jonka ansiosta se on joustava ja sileä - näin jokainen materiaalipisara valuu nopeasti ja osuu kohteeseen, levittäen tasaisesti eikä tahriintua pinnan yli.

Sarjan sisältö:

  •  “Flat” No. 4
  • “Feather” No. 2
  •  “1.5”

Kromattu klipsi kiinnittää luotettavasti kevyen koivukahvan. Tuotteen pituus kahvan alusta sämpylän loppuun sopii kaikille: teemme sen tilauksesta, yksilöllisten parametrien mukaan.

Kaikki setin siveltimet ovat kynsitaiteilijan ja opettajan Yulia Bileyn henkilökohtaista kehitystä. Harjoittelimme tasapainoa niin, että ne mahtuisivat mukavasti mestarin käteen. Kaikki Roubloff-siveltimet ovat mestareiden suunnittelemia ja testaamia toiveiden ja suositusten perusteella.

Tuotteen tiedot
Tuotenumero: JBNR-2
Tuotenumero: 4690559003759
Paino: 22 g