Sopii erinomaisesti klassisen ripsienpidennystekoon. Erittää suhteellisen vähän liimahöyryjä ja sen pysyvyys on oikein hyvä. VAIN AMMATTIKÄYTTÖÖN.
Tiesittekö, että ripsipidennyksissä käytettävän liiman polymeroinnin nopeus riippuu ilman kosteudesta, liimattavien pintojen kosteudesta ja työhuoneen lämpötilasta? Mitä kosteampi ilma työhuoneessa sitä nopeammin liima kuivuu. Huoneelle, jossa tehdään ripsipidennyksiä paras mahdollinen kosteuden taso on 40-70%. Jos kosteuden taso on liian matala (<30%), liima saattaa kuivua liian hitaasti, kun taas liian korkea kosteuden taso (>80%) voi aiheuttaa niin sanotun «sokkipolymeroinnin». Tämä tarkoittaa välitöntä liimautumista, minkä aikana liimakerroksen aineiden suhteet saattavat muuttua, mikä taas vaikuttaa negatiivisesti liiman pitävyyteen.
Lämpötilalla on suuri rooli kemiallisissa reaktioissa. Sanotaan, että lämpötilan nousu kymmenellä asteella saa polymeroinnin tapahtumaan tuplasti nopammassa ajassa! Työhuoneen paras mahdollinen lämpötila on +22-+24 astetta. Myös kannattaa ottaa huomioon lämpötilan vaikutus liiman sitkeyteen. Mitä matalampi huoneen lämpötila sitä sitkeämmäksi liima muuttuu. Tämä on todella tärkeä muistaa tehdessä monimutkaisia töitä - esimerkiksi volyymiripsien tai isolla kaarevuudella varustettujen ripsien laittamisessa. Liiman sitkeyden ja jähmettymiseen tarvittavan ajan kannalta parhaat olosuhteet ripsipidennyksien laittamiseen ovat lämpötila +20 astetta ja kosteuden taso 60%.