Ostoskori

Rakennegeeli - All in One XL - 200ml

MERENEID SARI | GTIN: 4743243003563

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Viskositeetiltaan tavallista hiukan paksumpi geeli, joka asettuu paikoilleen hiukan hitaammin. Sopii sekä aloitteleville että kokeneemmille kynsiteknikoille.


99,95 €
Toimitus 2-4 arkipäivää

Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

All In One Builder Gel (All in One -rakennegeeli): Eräs Mereneid-sarjan kestävimmistä rakennegeeleistä, joka on sävyltään hiukan syvemmän vaaleanpunainen. Kynnenpinta jää luonnollisen läpikuultavaksi. Viskositeetiltaan tavallista hiukan paksumpi rakennegeeli, joka asettuu paikoilleen hiukan hitaammin. Sopii sekä aloitteleville että kokeneemmille kynsiteknikoille. Geeli on täysin hapotonta.

Kynsiteknikon edut:

Pigmentiltään miltei camouflage-geelien luokkaa, mutta sillä on kuitenkin kaikki perinteiset kestävän rakennegeelin ominaisuudet.
 Geeliä voidaan käyttää sekä muovitippien että sapluunoiden kanssa.
 Geelin viilaaminen ja muotoilu sopivaan muotoon on helppoa.
 50 ml geeliä riittää noin 25 työn tekemiseen.
 Asiakkaan edut:

Peittää kynsilevyn pienemmät virheet ja sävyerot
 Sopii erinomaisesti kauniin luonnolliseen ranskalaiseen manikyyriin ja tekee kynsistä todella kestävät.
 Käyttö: Mereneid-sarjan All in One -rakennegeelin kanssa on käytettävä alusgeeliä (Base Gel) ja/tai primeria/bonder-ainetta. Geeli kovettuu kolmessa minuutissa 36 W UV-valossa. Geeli kannattaa levittää ohuina kerroksina parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi siten, että jokaisen kerroksen annetaan kovettua vaaditun ajan verran UV-valossa. Pinta on tahmea kovettumisen jälkeen.

Mereneid-sarjan All in One Builder Gel -geeli on valmistettu Euroopan unionin direktiivejä ja hyvää valmistustapaa (Good Manufacturing Practice) noudattaen. Mikrobiologiset ja toksikologiset testaukset on suoritettu Euroopan unionin riippumaattomien laitosten toimesta. 

Tuotteen tiedot
Tuotenumero: 0356
Tuotenumero: 4743243003563
Paino: 290 g