Ostoskori

Puinen Kynsiviila - 240/240grit

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Sopii erityisesti omien kynsien kunnossapitoon, sillä ohuella viilalla on helppo muotoilla kynsien nurkat ja alareuna.


1,75 €
Toimitus 2-4 arkipäivää

Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Tuoteominaisuudet:

  • Erittäin kevyt ja kaunis puuviila.
  • Sopii erityisesti omien kynsien kunnossapitoon, sillä ohuella viilalla on helppo muotoilla kynsien nurkat ja alareuna.
  • Oiva apuväline myös omien kynsien lyhyemmäksi viilaamiseen.

Kynsiviila omille kynsille

Grit -lukema kertoo kynsiviilojen karheuden. Mitä suurempi kyseinen lukema on, sitä pehmeämpi kynsiviila on. Pehmeämpi viila on aina kynsiystävällisempi omille kynsille. Parhaiten luonnollisten kynsien viilaukseen sopivat kynsiviilat, joiden grit -lukema on 180 tai korkeampi. Viilan karheusaste valitaan viilaustaitojen sekä kynsien kunnon ja vahvuuden mukaan. Joitakin kynsiä voidaan viilata lyhyemmiksi myös sellaisilla kynsiviiloilla, joiden karheus on 100. Luonnollisia kynsiä viilattaessa erityistä huomiota on kiinnitettävä siihen, että kynsilevyä ei viilata liian ohueksi kynsiä viilattaessa.
 Muodoltaan hiukan kaarevat viilat mahdollistavat kynsivallien ja kynsinauhan paremman käsittelyn. Useita erilaisia karheuksia sisältävät kynsiviilat ovat monikäyttöisiä, ja niillä voidaan lyhentää sekä tasoittaa kynsiä.

Huomio! Kynsiviilat on aina pestävä jokaisen käytön jälkeen ja desinfioida sekä annettava kuivua. Kanta-asiakkaille kannattaa valita omat viilat.

Tuotteen tiedot
Tuotenumero: 1303
Paino: 4 g