Ostoskori

Manikyyripöytä - DIGIT

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Manikyyripöytä valkoista puuta. Mukana on imuri, pölynkeräyspussi ja topattu käsipehmuste. Jalka on kromattu.


475,00 €
Toimitus 7-10 arkipäivää

Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Manikyyripöytä valkoista puuta. Mukana on imuri, pölynkeräyspussi ja topattu käsipehmuste. Jalka on kromattu. Toisella sivulla säilytysyksikkö, jossa hylly, vetolaatikko ja ovellinen kaappi.

  • Tuotteen koko: 120x51x76 cm

Manikyyripöytä kynsiteknikolle on olennainen työväline, ja sen tulisi olla käytännöllinen ja toimiva. Tässä on joitakin ominaisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä manikyyripöydässä:

  • Työtaso: Pöydän päällinen tulisi olla laadukas ja helppo puhdistaa, esimerkiksi laminoitu tai lasipinta on hyvä valinta.
  • Valaistus: Hyvä valaistus on tärkeää, jotta voit työskennellä tarkasti. LED-valaistus on suositeltavaa, sillä se tarjoaa kirkkaan ja energiatehokkaan valon.
  • Säilytystila: Manikyyripöydässä tulisi olla riittävästi säilytystilaa kynsienhoitotarvikkeille, kuten kynsilakoille, välineille ja puhdistusaineille.
  • Ranteen tuki: Pöydässä voi olla ranteen tuki, joka auttaa pitämään kädet mukavassa asennossa työskennellessäsi.
  • Säädettävyys: Pöydän korkeus ja kallistuskulma voivat olla säädettäviä, jotta voit mukauttaa sen omiin tarpeisiisi.
  • Pyörät: Pyörät helpottavat pöydän siirtämistä tarvittaessa. Istuinmahdollisuus: Joissakin manikyyripöydissä voi olla istuintila, jotta voit työskennellä asiakkaan kanssa istuen.

Kokonaisuudessaan manikyyripöydän tulisi olla käytännöllinen, hyvin valaistu ja tarjota riittävästi työskentelytilaa ja säilytystilaa kynsiteknikon tarpeisiin.


On tärkeää huolehtia hoitotuolin puhtaudesta ja hygieniasta, jotta asiakkaan terveys ja hyvinvointi ovat aina etusijalla.

On tärkeää huolehtia kalusteiden ja laitteiden huollosta ja ylläpidosta, jotta ne kestävät pitkään ja ovat turvallisia asiakkaille.

HYVÄ Asiakas: B-2-B -tuote! Ammattilaisten käyttöön! Ks tekniset tiedot ja tai kysy lisätietoja: info@hoitolasi.fi

Tälle tuotteelle myönnetään kuuden kuukauden ammattilaistakuu. Varaosat sekä huollon saatte kauttamme tarvittaessa.

Muistathan valita ostotapahtumassa toimitustavaksi KALUSTEKULJETUS!

Tuotteen tiedot
Tuotenumero: WKM002
Paino: 31 kg
Mitat: 121 x 76.5 x 51 cm