Ostoskori

Magneetti - Cat Eye - Magic Board

ARTISA NAILS | GTIN: 40320052

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Pieni, mutta erittäin tehokas magneetti saa magneettisen Cat Eye -pigmentin hiukkaset liikkumaan. Cat Eye -magneetilla voit luoda vaikuttavia kuvioita kynsiin.


5,90 €
Toimitus 2-4 arkipäivää

Muut vaihtoehdot
Määräalennus
Määrä
Alennusprosentti
+ 5 kpl
20 %
+ 2 kpl
10 %
Tuotekuvaus

Magneetilla voidaan saavuttaa syvä 3D- tai kissansilmäefekti (erilevyisiä valoraitoja, jotka muuttuvat eri kulmista katsottuna).

Magneetti kissansilmä kynsille on houkutteleva kynsien koristeluun tarkoitettu tuote. Tämä erityinen kynsikoristelu hyödyntää magneetin voimaa luodakseen ainutlaatuisia kuvioita kynsiin.

Ohjeet:

1. **Tarvikkeet**: Tarvitset magneetti kissansilmän, joka yleensä koostuu magneetista ja kynsilakasta, joka reagoi magneetin kanssa.

2. **Valitse kynsilakka**: Valitse haluamasi kynsilakka ja levitä se kynsillesi haluamallasi tavalla. Voit käyttää yhtä väriä tai tehdä kynsiin koristeellisia kuviota käyttämällä eri värejä.

3. **Magneetin käyttö**: Ennen kuin kynsilakka kuivuu, tuo magneetti lähelle märkää kynsilakkaa, mutta älä kosketa sitä. Magneetti luo kuvion kynsille magneettikenttänsä avulla.

4. **Anna kuivua**: Anna kynsilakan kuivua kunnolla ennen kuin jatkat muiden kynsien koristelua tai lisäät päällyslakan suojaksi.

Magneetti kissansilmäkuvioinnilla voit luoda vaikuttavia ja monimutkaisia kuvioita kynsiisi. Muista harjoitella ensin, sillä tekniikka vaatii hieman taitoa ja kärsivällisyyttä.

Tuotteen tiedot
Tuotenumero: 32005
Tuotenumero: 40320052
Paino: 13 g