Ostoskori

Koristesivellin - Roubloff DSL3R - 4

ROUBLOFF | GTIN: 4690559000734

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Litteä Roubloff DSL3R -kynsisivellin on luotu kynsitaidetta varten. Sopii erinomaisesti 3D-koristeluun ja tietyntyyppiseen taiteelliseen maalaukseen.Tuotekuvaus

Harjasosan epätavallinen muoto muistuttaa pääskysen pyrstöä.

Suosittelemme siveltimen käyttöä žostovo-maalaukseen (žostovo-maalaus on perinteistä venäläistä käsityötaidetta, sille on ominaista kirkkaat sävyt, kuvien, kukkien, eläinten ja muiden elementtien realistisuus.)

Käsin leikattu synteettinen harjas (siperiankärpän jäljitelmä) on viistoleikattu 45 asteen kulmaan. Voit työskennellä 2–3 värillä kerrallaan ja luoda epätavallisia geometrisia muotoja tai kukkakuvioita. Vahvuudella nro 2 ja 4 voit piirtää hienoja vinoviivoja ja tehdä kuvioelementtejä. Sivellin sopii monimutkaisiin geometrisiin tekniikkoihin.

Kromattu kuparihylsy kiinnittää harjakset tiukasti kirkkaanpunaiseen koivupuiseen varteen. Siveltimen pituuden pitäisi sopia kaikille, mutta voimme tehdä tilauksesta juuri sinulle sopivan antamiesi mittojen mukaan.

DSL3R-sivellin istuu mukavasti kynsitaiteilijan käteen ja sopii erityisesti venäläistyyppisten koristelujen tekemiseen. Kaikki Roubloff-siveltimet on suunniteltu ja testattu kynsitaiteilijoiden toiveiden ja suositusten perusteella.

Käyttö: žostovo-koristelu

Karvat: synteettiset

Karvat (tarkemmin): siperiankärpän jäljitelmä

Muoto: pääskysenpyrstö

EDUT:

  • 100 % korkealaatuiset karvat
  • Kevyt koivupuinen varsi
  • Karvat ovat käsitelty käsityönä
Tuotteen tiedot
Tuotenumero: 188341
Tuotenumero: 4690559000734
Paino: 7 g