Ostoskori

Hoitopöytä Sähköinen - 4 moottoria - TELLA NEO

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Ylellinen kauneustuoli, jossa on erittäin vakaa rakenne. Se on erityisesti suunniteltu optimoimaan työtila 240 asteen kääntymissäteen ansiosta.


3 595,00 €
Toimitus 7-10 arkipäivää

Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Ylellinen kauneustuoli, jossa on erittäin vakaa rakenne. Se on erityisesti suunniteltu optimoimaan työtila 240 asteen kääntymissäteen ansiosta. 4 moottoria ohjaa korkeutta, selkänojaa, istuinta ja jalkatuen kaltevuutta. Kallistuvat käsinojat. Sisäänrakennetut painikepaneelit ja jalkaohjain mahdollistavat kaikkien toimintojen täydellisen hallinnan mistä tahansa tuolin kohdasta.

Mukana turvalukkojärjestelmä ja hätäpysäytyspainike. Tässä tuolissa on myös 2 muistiasentoa ja RESET-toiminto palauttaaksesi tuolin nolla-asentoon. LED-järjestelmä vaihdettavilla väreillä pohja- ja painikepaneeleissa. Erittäin mukava pehmuste, korkealaatuinen valkoinen PU-verhoilu. Tämä tuote on suunniteltu lääkinnällisiä laitteita koskevan asetuksen 2017/745 mukaisesti.

  • Koko ilman käsinojaa: 182x60x50/110 cm
  • Koko käsinojan kanssa: 182x82x50/110 cm
  • Paino: 79 kg
  • Verhoilu: PU
  • Patjan paksuus: 11 cm

Tuotekuvista näet lisää mitta- ja ulottuvuustietoja.


On tärkeää huolehtia hoitotuolin puhtaudesta ja hygieniasta, jotta asiakkaan terveys ja hyvinvointi ovat aina etusijalla.

On tärkeää huolehtia kalusteiden ja laitteiden huollosta ja ylläpidosta, jotta ne kestävät pitkään ja ovat turvallisia asiakkaille.

HYVÄ Asiakas: B-2-B -tuote! Ammattilaisten käyttöön! Ks tekniset tiedot ja tai kysy lisätietoja: info@hoitolasi.fi

Tälle tuotteelle myönnetään kuuden kuukauden ammattilaistakuu. Varaosat sekä huollon saatte kauttamme tarvittaessa.

Muistathan valita ostotapahtumassa toimitustavaksi KALUSTEKULJETUS!

Tuotteen tiedot
Tuotenumero: 2246EBN+.4.A26
Paino: 95 kg