Ostoskori

Laaja valikoima tuotteita kauneudenhoitoon ammattilaisille ja kuluttajille!

MERENEID SARI

Hellävarainen kuorinta-aine - Mereneid SPA- 460ml


34,95 €
sis. 24 % ALV

Hellävarainen kuorinta-aine. Sopii myös ohuelle, kuivalle ja herkälle iholle sekä psoriasis- ja ekseemaiholle.


Määrä
Toimitus 2-4 arkipäivää

Hellävarainen kuorinta-aine. Jauhettua bambun vartta sisältävä kuorinta-aine irrottaa kuolleet ihosolut ihon pinnasta hellävaraisesti ja valmistelee ihon kuorinta-aineen sisältämien aktiivisten aineiden ihoon imeytymistä varten. Ravitsevana aineosana on käytetty runsaasti rasvahappoja ja E-vitamiinia sisältävää ruistankiota (camelina sativa), sheavoita, mangovoita ja makadamiaöljyä, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti sekä auttavat säilyttämään ihon normaalin kosteustasapainon. Sopii myös ohuelle, kuivalle ja herkälle iholle sekä psoriasis- ja ekseemaiholle.

Käyttö: Ota kuorinta-ainetta lastalla 3,5 ml käsien ja 5,5 ml jalkojen kuorintaa erilliseen astiaan. Hiero jalkoja tai käsiä harjalla tai kintaalla noin 3-5 minuutin ajan suoritettavan hoidon tehokkuudesta riippuen. Pese kuorinta-aine pois vedellä. Sopii sekä ammatti- että kotikäyttöön.

Aineosat/Ingridients: 

  • Bambujauhe – kuorii hellävaraisesti kuolleet ihosolut epidermiksen pinnasta, vähentää tulehduksia ja lievittää ärtynyttä ihoa. Edesauttaa ihon paranemista ja sääntelee ihon talineritystä
  • Ruistankioöljy (Camelina Sativa ) – auttaa ihoa uudistumaan tehokkaasti. Sopii ekseeman ja psoriasiksen hoitoon. Sisältää tarpeellisia rasvahappoja sekä luonnollista E-vitamiinia (tokoferoli), joten suojaa ihoa tehokkaasti sekä vähentää veden haihtumista ihosta ja parantaa siten ihon joustavuutta.
  • Sheavoi – sisältää tehokkaasti ravitsevia ja kosteuttavia aineosia sekä E- ja F-vitamiinia. Toimii luonnollisena suojakertoimena. Kosteuttava ja voidemainen koostumus hidastaa ihon ikääntymistä sekä suojaa ihoa auringonvalon ja ympäristön haitallisilta vaikutuksilta.
  • Mangovoi – kosteuttava ja hoitava sekä auttaa ihoa palautumaan syvemmältä ihon sisältä. Edesauttaa pienten haavojen paranemista ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Tekee ihosta joustavan ja pehmeän.
  • Macadamiaöljy – sisältää tyydyttymättömiä rasvahappoja Omega 3, 6 ja 9, joten öljy ravitsee, rauhoittaa, pehmentää sekä kosteuttaa erittäin tehokkaasti. Lisäksi macadamiaöljy neutraloi vapaita radikaaleja sekä auttaa tasoittamaan arpia ja vähentämään arpikudoksen muodostumista.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasiMuut vaihtoehdot
Arvostelut (0)
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Tuotenumero: 3006
Tuotenumero: 4743243030064
Paino: 520 g