Ostoskori

Hellävarainen kuorinta-aine - Mereneid SPA- 260ml

MERENEID SARI | GTIN: 4743243030057

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Hellävarainen kuorinta-aine. Sopii myös ohuelle, kuivalle ja herkälle iholle sekä psoriasis- ja ekseemaiholle.


22,90 €
Toimitus 2-4 arkipäivää

Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Hellävarainen kuorinta-aine. Jauhettua bambun vartta sisältävä kuorinta-aine irrottaa kuolleet ihosolut ihon pinnasta hellävaraisesti ja valmistelee ihon kuorinta-aineen sisältämien aktiivisten aineiden ihoon imeytymistä varten. Ravitsevana aineosana on käytetty runsaasti rasvahappoja ja E-vitamiinia sisältävää ruistankiota (camelina sativa), sheavoita, mangovoita ja makadamiaöljyä, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti sekä auttavat säilyttämään ihon normaalin kosteustasapainon. Sopii myös ohuelle, kuivalle ja herkälle iholle sekä psoriasis- ja ekseemaiholle.

Käyttö: Ota kuorinta-ainetta lastalla 3,5 ml käsien ja 5,5 ml jalkojen kuorintaa erilliseen astiaan. Hiero jalkoja tai käsiä harjalla tai kintaalla noin 3-5 minuutin ajan suoritettavan hoidon tehokkuudesta riippuen. Pese kuorinta-aine pois vedellä. Sopii sekä ammatti- että kotikäyttöön.

Aineosat/Ingridients: 

  • Bambujauhe kuorii hellävaraisesti kuolleet ihosolut epidermiksen pinnasta, vähentää tulehduksia ja lievittää ärtynyttä ihoa. Edesauttaa ihon paranemista ja sääntelee ihon talineritystä
  • Ruistankioöljy (Camelina Sativa ) auttaa ihoa uudistumaan tehokkaasti. Sopii ekseeman ja psoriasiksen hoitoon. Sisältää tarpeellisia rasvahappoja sekä luonnollista E-vitamiinia (tokoferoli), joten suojaa ihoa tehokkaasti sekä vähentää veden haihtumista ihosta ja parantaa siten ihon joustavuutta.
  • Sheavoi sisältää tehokkaasti ravitsevia ja kosteuttavia aineosia sekä E- ja F-vitamiinia. Toimii luonnollisena suojakertoimena. Kosteuttava ja voidemainen koostumus hidastaa ihon ikääntymistä sekä suojaa ihoa auringonvalon ja ympäristön haitallisilta vaikutuksilta.
  • Mangovoi kosteuttaa ja hoitaa sekä auttaa ihoa palautumaan syvemmältä ihon sisältä. Edesauttaa pienten haavojen paranemista ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Tekee ihosta joustavan ja pehmeän.
  • Macadamiaöljy sisältää tyydyttymättömiä rasvahappoja Omega 3, 6 ja 9, joten öljy ravitsee, rauhoittaa, pehmentää sekä kosteuttaa erittäin tehokkaasti. Lisäksi macadamiaöljy neutraloi vapaita radikaaleja sekä auttaa tasoittamaan arpia ja vähentämään arpikudoksen muodostumista.
Tuotteen tiedot
Tuotenumero: 3005
Tuotenumero: 4743243030057
Paino: 325 g