Ostoskori

Gynekologituolii - 4 moottoria - GYNA

Uutuus

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Ylellinen gynekologituoli erittäin vakaalla rakenteella, joka on erityisesti suunniteltu optimoimaan työtila 120° käännettävyyden ansiosta.


4 130,00 €
Toimitus 2-4 arkipäivää
Tuotekuvaus

Ylellinen gynekologituoli erittäin vakaalla rakenteella, joka on erityisesti suunniteltu optimoimaan työtila 120° käännettävyyden ansiosta. 4 moottoria ohjaa korkeutta, selkänojaa, istuinta ja jalkatuen kaltevuutta. Vakiovarusteena kallistuvat käsinojat ja säädettävät jalkatuet. Sisäänrakennettu jalkasäädin mahdollistaa kaikkien toimintojen täydellisen hallinnan mistä tahansa tuolin kohdasta. Tämä versio sisältää turvalukitusjärjestelmän ja RESET-toiminnon tuolin palauttamiseksi nolla-asentoon. Harmaa korkealaatuinen PU-verhoilu, joka helpottaa puhdistamista. Mukana rullateline ja jalkatuen muovisuojat. Tämä tuote on suunniteltu lääkinnällisiä laitteita koskevan asetuksen 2017/745 mukaisesti.

  • Koko ilman käsinojaa: 186x56x62/94 cm
  • Koko käsinojan kanssa: 186x86x62/94 cm
  • Paino: 79 kg
  • Verhoilu: PU

On tärkeää huolehtia hoitotuolin puhtaudesta ja hygieniasta, jotta asiakkaan terveys ja hyvinvointi ovat aina etusijalla.

On tärkeää huolehtia kalusteiden ja laitteiden huollosta ja ylläpidosta, jotta ne kestävät pitkään ja ovat turvallisia asiakkaille.

HYVÄ Asiakas: B-2-B -tuote! Ammattilaisten käyttöön! Ks tekniset tiedot ja tai kysy lisätietoja: info@hoitolasi.fi

Tälle tuotteelle myönnetään kuuden kuukauden ammattilaistakuu. Varaosat sekä huollon saatte kauttamme tarvittaessa.

Muistathan valita ostotapahtumassa toimitustavaksi KALUSTEKULJETUS!

Tuotteen tiedot
Tuotenumero: 2246EBS.4.A66
Paino: 95 kg