Ostoskori

Geelilakkaus Koulutus - ammattilaisille

Uutuus

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Yhden päivän kestävä koulutus sisältä teoriaa ja käytännön harjoittelua. Koulutuksen suorittamisen jälkeen saat todistuksen. Rento, mutta intensiivinen.


150,00 €

Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Yhden päivän kestävä (6 tuntia) geelilakka koulutus jossa opitaan tekemään, huoltamaan ja poistamaan geelilakkaukset ammattimaisesti vaurioittamatta kynsiä.

Geelilakkaus koulutus sisältää teorian sekä käytännön harjoittelua kokeneiden kouluttajien ohjauksessa. Koulutuksen suorittamisen jälkeen saat omalla nimellä varustetun todistuksen.

Kurssi suoritetaan ARTISA -sarjan tuotteilla. Koulutusta varten tarvitset oman mallin.

Koulutusohjelma sisältää seuraavat osa-alueet:

1. Teoria ja Tuotteiden Esittely: Aluksi tutustutaan geelilakkojen käyttöön ja eri tuotteisiin, kuten pohjageeliin, värilakkaan ja päällyslakkaan.

2. Valmistelu: Opitaan kynsien valmistelu ennen geelilakkausta, kuten kynsinauhojen käsittely ja kynsien muotoilu.

3. Geelilakkauksen Tekniikat: Koulutuksessa opetetaan erilaisia geelilakkaustekniikoita, kuten yksivärinen lakkaus, ranskalaistyylinen manikyyri ja koristelutekniikat.

4. Virheiden Korjaus: Opitaan tunnistamaan yleisiä virheitä ja niiden korjaamista, kuten kuplien muodostuminen tai epätasainen lakkaus.

6. Asiakaspalvelu ja Markkinointi: Koulutus saattaa sisältää myös opetuksen asiakaspalvelusta, hinnoittelusta ja oman kynsistudion markkinoinnista.

Koulutus on rento, mutta intensiivinen.


Tuotteen tiedot
Tuotenumero: GLK_A1