Ostoskori

Geelilakka - Subtle Silver - 10ml

MERENEID SARI | GTIN: 4743243025640

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Erittäin hyvin peittävä ja kevyesti sävytetty geelilakka.


11,95 €
Toimitus 2-4 arkipäivää

Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Pyöritä geelilakkapulloa kämmenten välissä ennen käyttöä. Kovettuu UV-valossa 2-3 minuutissa ja led -valossa 30-60 sekunnissa. Kovettumisaika riippuu lamppujen tehosta. Muodostaa tahmean kerroksen kynnen pintaan. Käytä värikerroksen jälkeen Performance Top Geliä. Käytä tahmanpoistoon Residue Removeria. Geelilakkaus sopii terveille ja vahvoille omille kynsille. Voidaan levittää myös rakennekynsiin. Geelilakka poistetaan asetoonia sisältävällä aineella Aceton Tip Remover. Käyttöohjeisiin on perehdyttävä huolellisesti ennen käyttöä.


Geelien säilytys

Geelituotteita on säilytettävä alle 28 C lämpötilassa. Geelin muuttuminen nestemäiseksi on ensimmäinen merkki geelin ylikuumenemisesta. Nestemäiseksi muuttunut geeli voidaan vielä pelastaa laittamalla geeli viileämpään paikkaan. Mikäli geelissä on paakkuja geeli on kovettunut, sitä ei voi enää käyttää.

Geelipurkkia (edes suljettua) ei saa altistaa auringonvalolle. Päällä oleva UV-valo ja tehokkaasti lämmittävä pöytävalaisin sekä välitön auringonvalo voivat huomaamatta nostaa lämpötilan liian korkeaksi, joten geelejä on säilytettävä viileässä ja valolta suojatussa paikassa.

Varmista, että purkin reunat ovat puhtaat geelin käytön jälkeen. Mikäli geeliä jää purkin reunoihin ja purkki suljetaan, geeli liimaa purkin kannen kiinni eikä sitä saa enää auki.


Huomioittehan, että OSA tuotteistamme on tarkoitettu VAIN ammattilaisten käyttöön! Ilman riittävää koulutusta ja tai käyttökokemusta lopputulokset tuotteiden käytön jälkeen eivät välttämättä vastaa odotuksia. On tärkeää, että kysytte aina lisätietoa, ennen kuin ostatte tuotteen ellei se ole Teille ennestään tuttu.

Tuotteen tiedot
Tuotenumero: 2564
Tuotenumero: 4743243025640
Paino: 48 g