Ostoskori

Laaja valikoima tuotteita kauneudenhoitoon ammattilaisille ja kuluttajille!

ROUBLOFF

Akryylisivellin - Roubloff - AK33R-6


52,20 €
sis. 24 % ALV

Siveltimen soikea muoto mahdollistaa materiaalin nopean tasoittamisen. Työkalulla on helppoa ja kätevää muotoilla kynsilevy mahdollisimman pitkäksi.


Määrä
Toimitus 2-4 arkipäivää

Harjasten materiaali on käsin käsiteltyä aitoa siperiankärppää. Tavallista pidemmät karvat mahdollistavat materiaalin tasaisen ja ohuen levittämisen ja kynsien muotoilun samalla siveltimellä – mikä on erittäin taloudellista. Saatavana ovat sivellinkoot 4, 6.  Suosittelemme useita eri paksuuksia, jotta voit työstää eripituisia kynsiä ja tehdä vaikeustasoltaan erilaisia koristeluja.

Kromattu kuparikiinnitys kiinnittää harjakset tiukasti viininpunaiseen koivupuiseen varteen. Siveltimen pituuden pitäisi sopia kaikille, mutta voimme tehdä tilauksesta juuri sinulle sopivan antamiesi mittojen mukaan.

Roubloffin kynsipidennyksiin tarkoitettu AK33R -akryylisivellin on valmistajan erikoistuote. Tasapainotus ja viimeistely tehdään käsin – niin että työkalu istuu mukavasti sitä käyttävän kynsiteknikon käteen. Kaikki Roubloff-siveltimet ovat alan mestareiden suunnittelemia ja tarkastamia. Olemme ottaneet kaikin tavoin huomioon heidän ehdotuksensa ja suosituksensa.

Käyttö: akryyligeelin muotoiluKarvat: aidotKarvat (tarkemmin): siperiankärppääMuoto: soikea

EDUT

  • 100 % korkealaatuiset karvat
  • Kevyt koivupuinen varsi
  • Karvat on käsitelty käsityönä

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasiMuut vaihtoehdot
Arvostelut (0)
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Tuotenumero: AK33R-6
Tuotenumero: 4607069787734
Paino: 11 g